Marketing Mléko a nemoc

4. listopadu 2012 v 18:50 | Viktor Stropek |  Mléko :)

>> Mé překladatelské schopnosti nejsou bohužel dostatečné k přeložení původního textu, takže prosím omluvte nepřesnosti
u některých výrazů, překlad ponechám zcela v moci Google Translatoru, nicméně i tak se informace dají pochopit.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 




Marketing Mléko a nemoc  Každý rok, stejně jako bílé jahody květy přeměnit malé zelené bobule, a jako jaro dny prodlužovat a teplejší, mléko průmysl prohlašuje, červen až bude: ". National Dairy měsíc"  Letos, Amerika je nejvíce uznávaný lékař, Dr. John McDougall, ctí mléčné obchodníci s jeho vlastní velmi zvláštní pocta. I nyní přijímá Dr. McDougall je Internet newsletter. Můžete taky. Chcete-li objednat, najdete na adrese:  http://www.drmcdougall.com _____________________________________________  Marketing Mléko a nemoc John McDougall, MD  Mlékárenský průmysl je opravdu velký byznys, s prodejem 11 miliard dolarů pro mléko a 16000000000 dolarů pro sýry každoročně v USA osamoceně, takže můžete očekávat tvrdou linii marketing z nich, ale mohla byste očekávat, že se agresivně prodávat své výrobky v případě, že se vědělo, že škodlivé pro lidi, zejména pro ženy a děti?  Dairy Management Inc, jehož cílem je vybudovat poptávku mléčných výrobků jménem 80.000 plus mlékárny Ameriky výrobci, právě vydala Dairy Checkoff 2003 Unified Marketingový plán (UMP) s rozpočtem ve výši 165.700.000 dolarů. (1)  Marketingový plán United vysvětluje, "Tento probíhajícího programu Oblast (s odkazem na obrázek sekce Mléčné / spolehlivost) má za cíl chránit a zvýšit důvěru spotřebitelů v mléčných výrobků a mlékárenský průmysl. Hlavní komponenta zahrnuje provádění a sdělování výsledků mléka výživy Výzkum ukazuje healthfulness mléčných výrobků, jako stejně jako problémy a krizové řízení. "(1) (S největší pravděpodobností, jsem spadají pod hlavičkou "záležitostí a krizového řízení.")  Významná část peněz z roku 2003 Unified Marketingový plán je specificky zaměřena na děti ve věku od 6 na 12 a jejich matky. Cílem je "vést školním věku děti, aby se stal celoživotními spotřebiteli mléčných výrobků, 2003 Činnosti se zaměří na studenty, rodiče, pedagogy a Odborníci školní foodservice. "(1) (Podobná slova a záměry byly svěřeny v tabákovém průmyslu.) To vše marketing funguje, taky: roční kapaliny mléko Spotřeba mezi dětmi 6-12 zvýšila na 28 litrů za obyvatele, což je nejvyšší úroveň za 10 let. Děti do 18 pít 46% mléka spotřebované v USA.  Uvědomte si, že když říkám, mléko v tomto článku, já jsem také zaplétat všechny mléčné výrobky, které jsou vyrobeny z mléka: non-mléko, nízkotučné mléko, podmáslí, sýry, chata sýr, jogurt, zmrzlina, syrovátka, kefír a máslo. Vše z nich sdílí podobný nutriční profil (plus nebo minus tuky, bílkoviny, a cukr), a v důsledku toho všechny z nich přispívají k celé řadě zdravotních problémů.  Bude UMP Vás informovat o kontaminace? E. Coli, AIDS a leukémie viry?  Minulý měsíc jsem tě opustil s některými velmi znepokojivá fakta o kontaminaci mléka se spoustou bakterií a miliony bílých krvinek (hnis buněk), které jsou tam na pomoc bojovat s infekcí nalezené v krav a mléko (viz v dubnu 2003 Newsletter Buďte v http://www.drmcdougall.com ).  Bude v roce 2003 Unified Marketingový plán stanoví peníze informovat o této pěchování informací? Už nikdy se nebudete viz inzerát s slavné filmové hvězdy hrdě na sobě bílý knír, řádně označen jako produkt obsahující 300000 bílé krvinky a bakterie 25000.  Mléčné výrobky byly potraviny nejčastěji odvolává US Food and Drug Administration (FDA) z období 01.10.1993 až 30.září 1998 z důvodu kontaminace infekčními agens, většinou baktérie. (2)  Oni jsou obyčejně poskvrněna onemocnění bakterií způsobujících, jako salmonely, stafylokoky, listerie, smrtící E. coli O1573 a Mycobacterium paratuberculosis (4) (možná jeden z původců Crohnovu chorobu; forma život ohrožující chronické kolitidy), jakož i viry známé způsobit lymfomu a leukémie, jako nemoci, a imunitní nedostatek skotu.  AIDS a leukémie Viry  Mléčný skot jsou infikovány skotu imunodeficience viry (BIV) a skotu leukemií viry (BLV), po celém světě. (Hovězí imunodeficience viry mohou také být řádně jen skotu virů AIDS.)  Ve Spojených státech, výsledky ukazují v průměru o 40% hovězího stáda a 64% stád dojnic je infikováno BIV. (5)  V Kanadě (6-7), míra infekce je 70% a v Argentině (8) sazba je 84% pro BLV.  Stáda infikované BIV jsou obvykle infikovány leukémie virus (BLV) také. (5)  Oba viry se mohou překračovat druh čáry tak infikovat jiné zvířata, jako ovce, kozy, a šimpanzi â € "a rozvinout onemocnění. (5)  Celostátní i mezinárodní, leukemie je častější u Vyšší mléčné náročné populace. (9,10)  Zvýšená incidence leukémie bylo zjištěno u chovatelé mléčného skotu v několika studiích. (11-14)  BIV infekce byly hlášeny u člověka. (15)  Skotu leukémie Virus byl zařazen do stejné skupiny jako Human T-buněk leukémie / lymfotropní virus typ 1 (HTLV-1), který je známo, že způsobuje leukémii a lymfomy u člověka (Adult T-buněk leukémie / lymfom). (16)  BIV je strukturálně a geneticky úzce souvisí s virus lidské imunodeficience (HIV) typ-1 (virus způsobující lidský AIDS). (17)  Pasterizace zabije mnoho typy mikroorganismů, ale je to není neomylná. K dispozici je také obava, že pasterizace může rozbít viry do fragmentů, které se mohou stát ještě více nebezpečné. (18)  Bylo prokázáno, že skotu AIDS a / nebo leukémie viry nakazí vás a způsobit onemocnění? Ne ani bylo prokázáno, že nebudou. Ve srovnání s úsilím, aby se pokusili přesvědčit jste z kostní stavební dávek mléka, téměř nic nemá bylo vynaloženo aby zjistil, zda je či není bezpečné krmit vaše výrobky rodinné mléčné hemží skotu imunodeficitu a skotu leukémie viry (a / nebo virové fragmenty). Některé země tuto záležitost velmi vážně. Například, v mnoha evropských země, zdravotníci provedli programy k odstranění infikovaných stádech, ve Finsku "program úspěšně vymýcen BLV od jeho dobytkem. (19)  Pokud žijete v oblasti s vysokým výskytem stáda infekce s těmito viry, můžete si být jistá, že bude náročné mléčné výrobky obsahující celé viry nebo fragmenty těchto viry, od mléka z mnoha mléčných farem, se míchá v velké kádě na mlékárenské výroby před zpracování a balení. Vzhledem k tomu, průmysl nebude jednat odpovědně v mnoha zemích, spotřebitelé jsou ponechány s jedinou možnost: odstranit všechny mléčné výrobky výrobky z jejich stravě. Pokud odstraňování mléčné výrobky by zabránit i malé riziko lidských chorob, by mělo být dobře užitečné, zejména proto, že, jak jste se naučili z dubna 2003 McDougall Newsletter, jsou zcela zbytečné pro vynikající zdraví.  Bude Market UMP Bolest a utrpení způsobené děti?  Dairy Management Inc se zaměřuje konkrétně na děti v jejich kampani. (1) To zvýší žádný zájem veřejnosti, protože většina lidí považuje kravské mléko nejzdravější ze všech výběr potravin, zejména pokud jde o děti. Více než 25% o dětech trpí nadváhou v západních zemích a kravského mléka, sýr, jogurt, zmrzlina, máslo, a zakysanou smetanou, se všemi jejich tuku a kalorií, významně přispěje k tomu smrtící epidemie. Mnohé z těchto obézních dětí nyní vyvíjejí typu-2 diabetes. Nicméně, nejvíce obyčejná paleta diabetu u dětí je stále typu 1 nebo inzulínu diabetes (IDDM).  Type-1 Diabetes  Důkazy usvědčující kravského mléka spotřebu v příčině typu 1 diabetes je dostačující, aby způsobila americkou akademii of Pediatrics vydávat tyto varování, "Early expozice děti do mléčných bílkovin kravského může být důležitým faktorem při zahájení beta buňky (insulin-produkující buňky slinivka břišní) destruktivní proces v některých jedinců. "(20)" vyhýbání mléčných bílkovin kravského pro prvních několik měsíců života může snížit pozdější vývoj IDDM nebo zpoždění jeho Nástup u náchylných lidí. "(20)  Expozice mléčných bílkovin kravského brzy v životě, kdy trakt je nezralý, někdy způsobuje v mléce bílkoviny vstupu do krevního oběhu, kde protilátky proti této cizí látky, kravské mléko, se provádí v imunitním systému. Bohužel, tyto stejné protilátky také napadnout insulin- produkovat buňky slinivky břišní. Do sklenice mléka po lžíce zmrzliny, po dobu asi 5 až 7 let dítě zničí jeho nebo její vlastní slinivka â € "a je ponechána s celoživotní, život ohrožující, handicap: diabetu.  Slinivka je navždy zničen a dítě bude muset vzít inzulínu snímků denně. Komplikace, jako slepota, ledviny selhání, a srdeční choroby bude skutečnou hrozbou během jeho nebo ji zkrátit životnost. (Viz můj 07. 2002 McDougall Newsletter pro diskuzi o typu 1 diabetes).  Zácpa  Ne jako život ohrožující jako diabetes, ale pro některé mentálně a fyzicky stresující, je chronická zácpa. Jako lékař který se staral o stovky dětí, mohu vám říci, že trpí s bolestí, krvácení, hemeroidy, a rozpaky. Kauzální Účinky cowâ € ™ s mlékem byla jasně prokázána ve studii 65 hrozně zácpu děti publikované v New England Journal medicíny. (21)  Tito chlapci a dívky si stěžovali pouze jednu stolici každý 3 až 15 dnů a mnoho ani reagovat na silné projímadla (Laktulóza a minerální oleje). Čtyřicet čtyři z 65 (68%) byla nalezena reliéf zácpy, kdy vzlétlo kravského mléka. Důkaz zánětu střeva byl nalezen na biopsii, a anální fisury a bolest byly obyčejně spojený s zácpa "eliminace kravského mléka vyřešit tyto problémy."  Když byl kravské mléko opět do své stravy 8 do 12 měsíců později, všechny děti vyvinuta zácpa od 5 do 10 dnů. Při zácpě, mělo by kravské mléko může být zakázáno Programy Školní mléko, po celém světě.  Rýma a zánět středního ucha  Množství nafoukaný-čichal děti často na návštěvě pediatr kancelář pro ušní infekce je mnohem zřejmější než zácpu davu, a tyto problémy méně devastující než type-1 diabetes, ale i tyto výtky může být způsobeno konzumace cizí bílkoviny určené pro telata. (22-25) Kromě toho jsou tyto stejné děti jsou pravděpodobně trpí gastroezofageální reflux, astma a / nebo ekzém z jejich nepřirozené zvyk pití kravské mléko.  Nemoci cizí bílkovinu  Mnoho podmínek lze vysledovat zpět do reakcí na kravské mléko. Mléko obsahuje více než 25 různých proteinů, které mohou vyvolávat nežádoucí účinky u člověka. (26) Náš imunitní systém vnímá Tyto cizí bílkoviny jako cizím vetřelcům, jako je virus nebo bakterie, a zahájí útok v reakci, jako je tomu v případě, typu 1 diabetes bylo uvedeno výše, a mnoho dalších alergií a autoimunitní onemocnění.  Nemoci způsobené nebo jsou vázány na, dojnic bílkovin  Obecné: ztráta chuti k jídlu, růstová retardace.  Horní Gastrointestinální:  Vřed vředy (aftózní stomatitida), podráždění jazyka, rtů a ústa, mandle rozšíření, zvracení, gastroezofageální reflux (GERD), Sandifer syndrom, peptický vřed nemoc, kolika, žaludeční křeče, distenze břicha, střevní obstrukce, typ 1 diabetes.  Dolní Gastrointestinální:  Krvavá stolice, kolitida, malabsorpce, průjem, bolestivé defekace, fekální znečištění, infantilní kolika, chronická zácpa, infantilní potravy protein-indukované enterokolitida syndrom (FPIES), Crohnova choroba, ulcerózní kolitida.  Respirační:  Ucpání, výtok z nosu, zánět středního ucha (vnitřní ucho problémy), sinusitida, sípání, astma, a plicních infiltrátů.  Kostí a kloubů:  Revmatoidní artritida, juvenilní revmatoidní artritida, lupus, Beheta choroba, (případně psoriatická artritida a ankylozující spondylitida).  Skin:  Vyrážky, atopické dermatitidy, ekzémy, seborrhea, kopřivka (urticaria)  Nervous System (Behavioral):  Roztroušená skleróza, Parkinsonova choroba, autismus, schizofrenie, podrážděnost, neklid, hyperaktivita, bolesti hlavy, letargie, únava, "alergická napětí únavový syndrom," bolest svalů, duševní deprese, pomočování (noční pomočování).  Blood: Abnormální krevní srážlivost, anémie z nedostatku železa, nízkou sérovou proteiny, trombocytopenie, eosinofilie a.  Ostatní:  Nefrotický syndrom, glomerulonefritida, anafylaktický šok a smrt, syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS nebo postýlka nebo dětská postýlka smrt), poranění tepen způsobujících arteritidy, a nakonec, ateroskleróza.  Reference jsou k dispozici prostřednictvím Národní knihovny Medicína, http://www.nlm.nih.gov - Hledat kravské mléko a některý z výše uvedených onemocnění.  Všechny mléčné výrobky obsahují mléčné bílkoviny, včetně odstředěného mléka, jogurt, sýr a máslo, a mnoho másla náhražky. Mléko bílkoviny, jsou uvedeny v balených potravinářských výrobků s různými jména, jako jsou mléčné sušiny, odtučněného sušeného mléka, Kasein, kaseináty, syrovátka, a albumin. Mléko je také často uváděny do balených potravin a není uveden na etiketě - toto je nezákonné a postižitelné podle FDA akce.  I se všemi touto nemocí u dětí American School Food Service Association a mlékárenský průmysl vyvinul školu Mléko Pilot test prokázat, že děti budou pít více mléka v školy, pokud některé výrobkové vylepšení jsou vyrobeny. (27)  Výsledkem bylo mléko tržby vzrostly v průměru o 18 procent a spotřeba se zvýšila o 35 procent, když školy za předpokladu, ochucená mléka a dalších balení vylepšení. (28)  UMP se bude snažit oklamat o výkrm Nature Dairy Foods.  "Nezávislý výzkum potvrzuje, mléka a mléčných výrobků role při redukci nadváhy je montáž, "říká Dr. Greg Miller, senior viceprezident výživy a vědecké záležitosti pro Dairy Checkoff. (29) "To přispívá k potraviny pozice mléčné jako součást řešení Ameriky roste epidemie obezity. "A Miller a dodal:" Informování veřejnosti o Mléko a mléčné role v boji proti obezitě pomůže zvýšit spotřeba mléka, sýrů a jogurtů, mimo jiné mléčné výrobky. "  Neměl by myšlenka mléka působí jako "antiobesity" potraviny Připadá vám, jak zásadně odporují? Koneckonců, biologický účel kravského mléka je poskytnout velké množství energie a živin pro růst mladého zvířete z 60 až 600 liber. Tak, jak se mléko stane hubnutí výrobek 21. století? Tato myšlenka začala s poznámkou, že znevýhodněné osoby, kteří mají špatná strava obecně, jsou často obézní, a také konzumují málo mléčné výrobky. (30) Některé experimenty, které následovaly ukázaly lidi a zvířata na kalorie- omezené diety ztratilo malé množství extra váhu, když vápenaté nebo mléčné potraviny jsou součástí jejich stravy.  V "antiobesity" účinky mlékárny je obtížné vysvětlit, ale Může to být způsobeno vápníku závazné tuku ve střevě, předcházet jeho absorpce. (30)  Důkladná prohlídka literatuře správně navržených studiích ukazuje pouze jeden z 17 randomizovaných studií zjištěno hubnutí u lidí přičemž vápníku pilulky, a devíti randomizovaných studií, ve kterých tekuté mléko bylo přidáno, dva vykázaly významnému nárůstu tělesné hmotnosti, a nikdo ukázala značnou ztrátu. (31)  V jedné studii financovanou z grantu mezinárodní Dairy Foods Sdružení, 204 zdravých mužů a žen byly požádány, aby zvýšila jejich příjem odtučněného nebo 1% mléka na tři šálky denně po dobu 12 týdnů; ty náročné extra mléko získané v průměru 1,32 libry (0,6 kg). (32) Dovedete si představit, co je jejich tělesné hmotnosti by měl bylo, kdyby byli požádáni o přidání plnotučné mléko, sýr, máslo, a zmrzlina k jejich stravě, místo odtučněného a nízkým obsahem tuku 1% mléka?  Výsledkem celého tohoto výzkumu byl dobře shrnul jeden z mlékárenském průmyslu je časté mluvčí v Mléčné řízení Inc sponzorovaný Symposium: Komponenty mléčný výrobek a hmotnost Nařízení, které se konalo 21.dubna 2002 v New Orleans, s tímto tvrzením, "Na závěr, dostupné údaje z randomizovaných studií mléka a mléčných výrobků výrobek nebo vápníku doplnění poskytují malou podporu pro vliv na snižování tělesné hmotnosti nebo množství tukové hmoty. "(31)  Přesto spotřebitel dozví od doktora Millera a zbytek průmyslu, jíst více mléčných výrobků a budete hubnout.  Mléčné výrobky jsou načteny s tuky, které jsou snadno uloženy pod Vaše pleť jako "tělesného tuku." Tuky v chladné sklenice mléka, malý sousto sýra, a že miska zmrzliny se bude pohybovat z tvých rtů na boky bez námahy. Ve skutečnosti, že se pohybuje se tak málo úsilí, že chemická struktura tuku není ani změnila. Kravské mléko obsahuje jedinečný druh tuku s double dluhopisy umístěných na C-15 a C-17 polohy na tuk je uhlík řetěz. Vyšetření osoby mastných (tukové) tkáně po biopsie ukáže množství tohoto druhu tuku dar, který bude přímo úměrně k množství mléčných výrobků osoba konzumuje. (33)  Vše, co je tuk mléčný průmysl nás žádá, abychom jedli je spojena s vyšší riziko srdečních onemocnění, cukrovky, vysokého krevního tlaku, a prsu, prostaty, dělohy a tlustého střeva. Přesto, jako marketingový systém, mlékárenský průmysl se spojila s Národní lékařská Sdružení psát články o "úloze mlékárny v pomoci snížit riziko srdečních onemocnění, vysokého krevního tlaku, a další závažné zdravotní problémy. "(34)  Národní lékařská asociace prosazuje společné zájmy lékařů a pacientů afrického původu. Prosím, vysvětlete mi jak toto sdružení přišlo o tom, kdy drtivá většina lidí Afrického původu (80% až 90%), nemůže pít mléko, protože laktóza intolerance, způsobuje jim průjem, žaludeční křeče a plyn. (35)  Nejen že je to mléčný tuk unattractively nosit a zdraví ohrozit, ale je také zdrojem velkého množství environmentální chemikálie, jako dioxiny a DDT, které mají vliv na Vaše zdraví a zdraví matky potomků během těhotenství a ošetřovatelství. (36) Jedním z důvodů mladá holka potřebuje začít přemýšlet o zdravější stravě brzy je z důvodu nahromadění těchto chemické látky v jejím vlastním tělesného tuku dochází po celou svou dobu životnosti.  UMP se bude snažit zmást o zdraví kostí a živočišných bílkovin  Osteoporóza je způsobeno několika faktory, avšak většina důležitá je strava, zejména množství živočišných bílkovin a kyseliny v potravinách, které jíme. (37-39 0 Vysoké kyselé potraviny jsou maso, drůbež, ryby, mořské plody, a tvrdé sýry, parmezán je nejvíce kyselý všech potravin běžně konzumovaných. "(40)  Po konzumaci, musí být toto jídlo-derived kyseliny neutralizovat v tělo. Ovoce a zelenina mohou dělat tento neutralizačních (tyto potraviny jsou zásadité povahy). Nicméně, protože strava průměru Západu je tak nedostatek ovoce a zeleniny, a tak vysoko v Kyselina potraviny, primární neutralizační dietní kyseliny se stává jejich kosti. Kosti rozpustí se uvolnit alkalické materiály.  Po celém světě, nejvyšší míra zlomenin krčku stehenní kosti patří mezi populacemi které spotřebovávají nejvíce zvířat jídlo (včetně mléka a mléčných výrobků), jako je lidé z USA, Kanady, Norska, Švédska, Austrálie, Nový Zéland, atd. (41,42) Nejnižší sazby jsou mezi lidmi, kteří jedí málo nebo žádné mléčné výrobky (tito lidé jsou na nižším obsahem vápníku diety) jako lidé z venkova Asie a Afriky venkova. (41,42)  Základní experimenty publikované v roce 1980 jasně ukazují, protein způsobuje kostní ztrátu, a vápník nabízí malou nebo žádnou ochranu. (43) Dokonce i nejpřednější vědci najatí v mlékárenském průmyslu vědět protein je škodlivý pro kosti. (44) V mém 04. 2003 Newsletter vysvětlil jsem existuje pouze jedna řádně navrženy studie testování účinky tekuté mléko na kostní zdraví u žen po menopauze, a výsledky byli: ti, kteří obdrželi zvláštní mléko pro rok ztratil více kosti, než ti, kteří neměli pít mléko. (44) Autoři, financované Národní Dairy rada, vysvětlil ve svém článku, "obsah bílkovin s mlékem náhražka může mít negativní vliv na kalciové rovnováze, případně v důsledku zvýšení ledvin ztráty vápníku nebo prostřednictvím přímý účinek na kostní resorpci. "Snažím se vysvětlit, proč ti, příjem mléka byl v horším vápníkové bilanci, řekli, "to může být vzhledem k průměru o 30 procent vyšší v bílkovině příjem během mléka doplnění. "  Bohužel, všechny tyto usvědčující informace není zcela v souladu s silný mlékárenský průmysl, a proto si začal "3-A-Day of Dairy "program bojovat vápníku krizi v Americe tím, že podporuje mléko, sýry a jogurty pro "silnější kosti" a oni byli zaneprázdněni dělat vlastní výzkum prokázat protein je dobré pro kosti. (45-48)  Bohužel pro ně, jejich navrhování prostředky právě odhalila v květnu 2003 vydání American Journal of Clinical Nutrition. (49) Článek v časopise odhalil způsob, jakým bylo dosaženo Výsledky ukazují, protein je dobré pro kosti. Chcete-li vytvořit výzkum , který se zobrazí v rozporu stovky článků publikovaných za více než za posledních 35 let, budete mít jen poskytnout dostatek alkalicky materiál ve stravě lidí byly studovány k neutralizaci Kyselina z potravin živočišného původu. Toho bylo dosaženo tím, studium populace, které mají stravy s vysokým obsahem ovoce neutralizačních a zeleniny, jiné zaměstnání přístup byl k dispozici silný alkalický zdroj pro experiment, jako antacid pilulky (oplatek), citrát vápenatý (jako Citracal).  Jakmile se kyselina z potravin se neutralizuje, pak každý kostní budova faktory, které by mohly být přítomny v mase a mléčných výrobků může uplatnit své účinky. Vysokým obsahem bílkovin, a zejména mléčné potraviny, zvýšit úrovně silného růstu stimulující hormon v těle, tzv. inzulinu podobný růstový faktor-1 nebo IGF-1. Stimulace růstu kostí tím hormon je nyní nabízen jako produkty důvodu mléčných budovat silné kosti. To dlouho bylo nutné, aby se zde více vědecky doložitelných vysvětlení, protože většina výzkum ukazuje, vápník v mléčných potravinách má málo nebo žádná přínos pro zdraví kostí. (50-52)  UMP nebude podporovat skutečnost, že IGF-1 je výkonný Rakovina Pořadatel  Spotřeba živočišných produktů zvyšuje hladiny inzulinu podobný růstový faktor-1 ve vašem těle. Nicméně, moderní mléčné technologie učinila mléčné výrobky ještě silnějšími zdrojem tohoto růstu stimulant. Od roku 1985, USA mléka a mléčných výrobků zemědělci bylo umožněno aplikovat krávy s rekombinantním skotu růstový hormon (rbGH), genetickým inženýrstvím skotu růst hormon, který zvyšuje produkci mléka. RbGH léčba vyrábí zvýšení IGF-1 v kravském mléce, a to až 10-krát. (53,54) IGF-1 není zničen pasterizací. (53), že celkový vliv je, že mléko se zdá zvýšit IGF-1 úrovně v víc lidí než jakákoli Druhá složka naší stravy. (55)  Přímý důkaz o účincích kravského mléka na úrovni IGF-1 u lidí byla poskytnuta v mlékárenském průmyslu vlastního úsilí. Dvě nedávné studie, jedna na dospívajících dívek a druhý na post-menopauzálních žen, ukázala rostoucí spotřeba mléka ve skutečnosti vyvolává plazmatické hladiny IGF-1 v lidském těle v průměru o 10%. (56,57)  Jejich názor na to je, "to je přínosný efekt", protože IGF-1 stimuluje růst kostí. Ale, by skutečné trvalé následky dodat finální smrtelnou ránu mléčných výrobků: IGF-1 podporuje růst rakoviny. Tento růst podporovatel byl silně spojen s rozvoj rakoviny prsu, prostaty, plic, tlustého střeva a. (58) Přebytek IGF-1 stimuluje buněčnou proliferaci a inhibuje buňku smrt - dvě aktivity určitě nechcete, kdy nádorové buňky jsou zapojeny. (58)  K dispozici je více rakoviny propagace ze strany mléčných výrobků než IGF-1. Většina mléčné výrobky mají vysoký obsah nasycených tuků - a tuk je číslo Jeden podezřelý, pokud jde o příčiny nejčastějších nádorových onemocnění v Západní společnosti (například, prsu, prostaty, tlustého střeva, ledvin, slinivka). Nedávné studie spojené cukr (laktózu) a tuk v mléce s ovariálním karcinomem (59,60) a vápníku v mléce snižuje koncentrace specifické formy vitamínu D, který chrání proti rakovině prostaty, což zvýší celkovou pánské riziko. (61,62) (Viz můj 02. 2003 Newsletter pro více informací o výživě a s karcinomem prostaty.) Hormony (estrogeny), jsou rovněž zapojeni do rakoviny reprodukčních orgánů, jako je prsu a dělohy. Tam jsou několik důvodů mléčné výrobky zvýšit ženské hormonální hladiny způsobuje řadu hormonálně závislých problémů od počátku nástupu menstruace (menarché) se PMS a děložních myomů - ale jeden je unikátní na kravské mléko. Krávy se dojí i když jsou těhotná. V důsledku těhotenství, krávy vylučovat vysoké hladiny estrogenu do jejich mléka. (63)  Bude UMP Reklama, která Dairy je prostě Liquid jíst maso?  Červené maso se stalo "sprostým slovem", pokud jde o zdraví. Na opačném konci spektra názorů na jídlo je kravské mléko - jeden z světa je nejvíce důvěryhodných potravin. Líbí se vám pamatovat "Základní čtyři skupin potravin?" Mlékárna byla obvykle umístěna první v tomto grafu, který byl visel v každé učebně (a Není náhodou, mlékárenský průmysl i za předpokladu, že graf).  Mléčné výrobky jsou nedostatek železa a hovězí maso je nedostatek vápníku, oba obsahují příliš málo vlákniny, důležité tuku (Kyselina linolová), a vitamin C a B3 (niacin) pro splnění lidské nutriční požadavky. (64) Těžká spotřeba buď tyto skupiny potravin - loaded s tuk a cholesterol - bude mít za následek při léčbě onemocnění, které jsou společné bohatých společností, jako je obezita, srdeční choroby, mrtvice, typ-2 diabetes a rakovina, abychom jmenovali jen pár vážné problémy. (65)  Pokud pacient smlouval se mnou, "Dám se pouze na jednu První dva potravinářské skupiny "maso nebo mléko" - naděje dostat dobře, " Moje doporučení pro téměř všechny běžné zdravotní problémy v Západní společnost by, "Vy jste pravděpodobně získat co nejvíce výhod Pokud vzdát mléčných výrobků. "


Zdroj: 
http://www.notmilk.com/tudrmac.html
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama